Havuhattu & Elonkehä -podcast

Elonkehä-lehti on aloittanut yhteistyön Havuhattu-podcastin kanssa. Havuhattu & Elonkehä -podcastin jaksoista voit kuunnella kulloisenkin numeron teemoja ja artikkeleita laajentavaa ja syventävää keskustelua.

Podcastin isäntinä ovat Havuhatun Joonas Vaarala ja Otto Kronqvist. Jaksoissa kuullaan vieraina numeron kirjoittajia tai teemaan muuten sopivia asiantuntijoita.

Podcastissa esitetyt mielipiteet ovat esittäjiensä omia, eivätkä ne välttämättä vastaa lehden linjaa.

Havuhatun muita jaksoja voi kuunnella osoitteessa www.havuhattu.fi.

Elonkehä 4/19: Sukupolvet

Sukupolvet on teemana tässä Havuhattu & Elonkehä -podcastin jaksossa. Vieraana teemaa ruotimassa on Seija Kurunmäki, yksi Aktivistimummot-liikkeen perustajista. Jaksossa puhutaan muun muassa sukupolvien ketjusta, ruoan ympäristövaikutuksista ja luontoyhteyden muutoksesta vuosikymmenten saatossa, sekä syvennytään Elonkehän numeron 4/19 artikkeleihin.

Käsittelyssä ovat erityisesti Katariina Krabben haastattelu ”Tulevaisuus aukeaa menneisyyden kohtaamisesta” sekä Taina Tokkarin sota-ajan omavaraisuutta luotaava artikkeli ”Kun kaupasta ei saakaan ruokaa – Omavaraisuutta sota-ajan Helsingissä”.

Elonkehä 3/19: Sielu ja mieli

Podcastin ensimmäisessä jaksossa syvennyttään Elonkehän numeron 3/19 artikkeleihin. Käsittelyssä ovat erityisesti Mikko Kallionsivun artikkeli ”Sartre suksilla” sekä Kaisa Naukkarisen ja Osma Naukkarisen tekemä haastattelu Grönlannin inughuit-kansaan kuuluvasta laulaja-tarinankertoja Hivshusta. Vieraana ensimmäisessä jaksossa on yhteistyön ja lehden taustoja valottamassa Osma Naukkarinen.