Elonkehän puolesta -kirja

Elonkehän puolesta:
Syväekologisen kulttuurilehden kaksi vuosikymmentä Linkolasta Vadéniin
Toim. Kristiina Takkinen ja Pasi Takkinen

(Tilauslomake sivun alareunassa)

Elonkehän puolesta-kirja on syväekologinen kirjoituskokoelma, joka tarjoaa lukijalle ainutlaatuisen katsauksen syvävihreään ajatteluun Suomessa. Kirja esittelee Elonkehä-lehden vaiheet ja kokoaa yksiin kansiin yli sata aikaa kestävää ja ajatuksia herättävää kirjoitusta vuosien varrelta.

Elonkehä aloitti vuonna 1995 Ekologisen puolueen viikottain ilmestyvänä äänenkannattajana. Vuosien saatossa lehti on kokenut monia muutoksia ja murroksia, vaikeuksiakin. Tekijöidensä ja lukijoidensa näköinen lehti on kuitenkin elänyt ja selvinnyt, seurannut maailman menoa syväekologisesta näkökulmasta tinkimättä.

Syväekologia ihastuttaa ja vihastuttaa, joitakuita se jopa pelottaa. Kritisoidessaan ihmiskeskeisyyttä, talouskasvua ja tieteellis-teknillistä kehitysuskoa, osuu syväekologinen kritiikki modernin maailmankuvan peruspilareihin. Elonkehän puolesta toimii oivallisena johdatuksena suomalaiseen syväekologiseen luontoajatteluun, sekä tarjoaa uusia näkökulmia ja muualla julkaisematonta aineistoa myös aiheeseen ennestään perehtyneiden iloksi.

Kirja sisältää Elonkehässä julkaistuja kirjoituksia mm. Eero Paloheimolta, Eeva Kilveltä, Erkki Lähteeltä, Göran Ekströmiltä, Heikki Turuselta, Leena Krohnilta, Leena Vilkalta, Matti Sarmelalta, Olli Tammilehdolta, Pentti Linkolalta, Tere Vadénilta ja Timo Hännikäiseltä.

Toimitus postitse. Kirjan hinta on 30 euroa sisältäen postikulut. Täytä allaoleva tilauslomake. Kirjatilaus maksetaan laskulla, jonka saat kun tilauksesi on käsitelty. Tilattujen kirjojen postitus kerran viikossa.

Lisätietoja: elonkeha.tilaus[ät]gmail.com

 


    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti: lähiosoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelinnumero (tarvitaan postilähetystä varten) sekä kirjojen määrä (kpl)

    Kirjoita näkyvä koodi kenttään (pakollinen) captcha