Toimitus & yhdistys

Elonkehä-lehden julkaisijana on syksystä 2014 lähtien toiminut vuonna 1987 perustettu syväekologinen, voittoa tavoittelematon, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys Vihreä Elämänsuojelun Liitto ry (VESL). Aiemmin lehteä on julkaissut nyttemmin lakkautettu Elonkehä ry. Alunperin Elonkehää alettiin julkaista Ekologisen puolueen lehdistötuella eduskuntavaalien 1995 jälkeen.

Elonkehän päätoimittajina ovat Kaisa Naukkarinen ja Osma Naukkarinen (vast.). Toimitukseen kuuluu myös kirja-arvioiden toimittaja Kaisa Kortekallio sekä omavaraisuustoimittaja Topi Linjama.

Elonkehä on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n jäsenlehti.

Taiteen edistämiskeskus on tukenut Elonkehää kulttuurilehdille suunnatulla erityisavustuksella.

Toimitus

Osma Naukkarinen ja Kaisa Naukkarinen

Osma Naukkarinen ja Kaisa Naukkarinen

Päätoimittajat

Osma Naukkarinen (vast.) ja Kaisa Naukkarinen ovat olleet Elonkehän päätoimittajina syksystä 2017 alkaen. osma[ät]sammalsielu.fi

Kaisa Kortekallio

Kaisa Kortekallio

Arvioiden ja runojen toimittaja

Kaisa Kortekallio toimittaa Elonkehän kirja-arvioita ja runopalstaa. Satunnaisesti julkaistaan myös taide-esitysten tai -näyttelyiden arvioita. Arviopyynnöissä tai runoja tarjotessa ota yhteyttä: kaisa.kortekallio[ät]gmail.com

Topi Linjama

Topi Linjama

Omavaraisuustoimittaja

Topi toimittaa lehteen erityisesti käytännön omavaraisuusjuttuja.

Heikki Rönkkö

Heikki Rönkkö

Taittaja

Heikki Rönkkö on toiminut Elonkehän taittajana numerosta 2/2014 alkaen. heikki[ät]heikkironkko.com

Kristiina Takkinen

Kristiina Takkinen

Tilausvastaava

Tilaus-, osoitteenmuutos- ja laskuasioissa voit olla yhteydessä Kristiinaan, jonka tavoitat osoitteesta elonkeha.tilaus[ät]gmail.com.