Toimitus & yhdistys

Elonkehän vastaava päätoimittaja on Osma Naukkarinen. Toimitukseen kuuluvat myös kirja-arvioiden ja runojen toimittaja Paula Sankelo sekä omavaraisuustoimittaja Topi Linjama.

Elonkehä on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n jäsenlehti. Kultti ry:n jäsenenä Elonkehä on sitoutunut journalistin ohjeiden noudattamiseen.

Taiteen edistämiskeskus on tukenut Elonkehää kulttuurilehdille suunnatulla erityisavustuksella.

Yhdistys

Alunperin Elonkehää alettiin julkaista Ekologisen puolueen lehdistötuella eduskuntavaalien 1995 jälkeen. Elonkehän nykyinen julkaisija on Elonkehä ry. Yhdistyksen tarkoituksena on syväekologinen, voittoa tavoittelematon kustannustoiminta.

Voit tukea lehden ilmestymistä ja kirjakustannushankkeita tilausten lisäksi liittymällä yhdistyksen jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa, jäsenyys sisältäen Elonkehän tilauksen 50 euroa. Kannatusjäsenmaksu on vähintään 60 euroa vuodessa ja kannatusjäseniksi voivat liittyä myös oikeuskelpoiset yhteisöt. Jäsentiedotteet julkaistaan vuoden ensimmäisessä ja kolmannessa Elonkehässä, jotka lähetetään kaikille jäsenille ja kannatusjäsenille.

Yhdistyksen kokoukset järjestetään keväisin ja syksyisin, yleensä huhtikuussa ja marraskuussa. Kokousten yhteydessä pidetään vapaamuotoisia jäsentapaamisia.

Jäseneksi tai kannatusjäseneksi voit liittyä lähettämällä tietosi sähköpostitse osoitteeseen elonkeha.tilaus[at]gmail.com. Yhdistyksen säännöt voit lukea täältä.

Tervetuloa mukaan!

Toimitus

Osma Naukkarinen

Osma Naukkarinen

Vastaava päätoimittaja

Osma Naukkarinen on ollut Elonkehän päätoimittajana syksystä 2017 alkaen. osma[ät]sammalsielu.fi

Paula Sankelo

Paula Sankelo

Arvioiden ja runojen toimittaja

Paula Sankelo toimittaa Elonkehän kirja-arvioita ja runopalstaa. Satunnaisesti julkaistaan myös taide-esitysten tai -näyttelyiden arvioita. Arvioasioissa tai runoja tarjotessa ota yhteyttä: elonkeha.arviot[ät]gmail.com

Topi Linjama

Topi Linjama

Omavaraisuustoimittaja

Topi toimittaa lehteen erityisesti käytännön omavaraisuusjuttuja. linjama[ät]gmail.com

Heikki Rönkkö

Heikki Rönkkö

Taittaja

Heikki Rönkkö on toiminut Elonkehän taittajana numerosta 2/2014 alkaen. heikki[ät]heikkironkko.com

Pasi Takkinen

Pasi Takkinen

Tilausvastaava

Tilaus-, osoitteenmuutos- ja laskuasioissa voit olla yhteydessä Pasiin, jonka tavoitat osoitteesta elonkeha.tilaus[ät]gmail.com.