Toimitus & yhdistys

Elonkehä-lehden julkaisijana on syksystä 2014 lähtien toiminut vuonna 1987 perustettu syväekologinen, voittoa tavoittelematon, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys Vihreä Elämänsuojelun Liitto ry (VESL). Aiemmin lehteä on julkaissut nyttemmin lakkautettu Elonkehä ry. Alunperin Elonkehää alettiin julkaista Ekologisen puolueen lehdistötuella eduskuntavaalien 1995 jälkeen.

Elonkehän vastaava päätoimittaja on Osma Naukkarinen. Toimitukseen kuuluu myös kirja-arvioiden ja runojen toimittaja Paula Sankelo sekä omavaraisuustoimittaja Topi Linjama.

Elonkehä on Kulttuuri-, mielipide- ja tiedelehtien liiton Kultti ry:n jäsenlehti. Kultti ry:n jäsenenä Elonkehä on sitoutunut journalistin ohjeiden noudattamiseen.

Taiteen edistämiskeskus on tukenut Elonkehää kulttuurilehdille suunnatulla erityisavustuksella.

Toimitus

Osma Naukkarinen

Osma Naukkarinen

Vastaava päätoimittaja

Osma Naukkarinen on ollut Elonkehän päätoimittajana syksystä 2017 alkaen. osma[ät]sammalsielu.fi

Paula Sankelo

Paula Sankelo

Arvioiden ja runojen toimittaja

Paula Sankelo toimittaa Elonkehän kirja-arvioita ja runopalstaa. Satunnaisesti julkaistaan myös taide-esitysten tai -näyttelyiden arvioita. Arvioasioissa tai runoja tarjotessa ota yhteyttä: elonkeha.arviot[ät]gmail.com

Topi Linjama

Topi Linjama

Omavaraisuustoimittaja

Topi toimittaa lehteen erityisesti käytännön omavaraisuusjuttuja. linjama[ät]gmail.com

Heikki Rönkkö

Heikki Rönkkö

Taittaja

Heikki Rönkkö on toiminut Elonkehän taittajana numerosta 2/2014 alkaen. heikki[ät]heikkironkko.com

Pasi Takkinen

Pasi Takkinen

Tilausvastaava

Tilaus-, osoitteenmuutos- ja laskuasioissa voit olla yhteydessä Pasiin, jonka tavoitat osoitteesta elonkeha.tilaus[ät]gmail.com.